A Lakberendezők Országos Szövetsége által odaítélt, az “Év Lakberendezője” címet lassan egy évtizede – 2003 óta – nyerhetik el az arra legérdemesebbek. 2007-ben már nyertem egy közönségdíjat – akkor mint pályakezdő lakberendező. Most úgy gondoltam, megmérettetem magam ismét, immár a profik között.

A beadandó pályázati anyagnak tartalmaznia kellett három megvalósult munkát, az adott munkákat legjobban bemutatva, a teljesség igénye nélkül. A 70×100 cm-es, függőleges helyzetű, függeszthető módon kialakított tablón be kellett mutatni

  • Tervdokumentációt: Alaprajz, falnézet, téri ábra, látványterv, grafika tetszőleges eszközhasználattal (50 %-ban)
  • Fotó anyagot: 50 %-ban.

A beadott tablóm:

A beadott pályázati anyagom ugyan elnyerte a szakmai zsűri tetszését, de végül mégis "csak" a közönségdíj lett az enyém. Boldog vagyok, hogy egy újabb elismeréssel lettem gazdagabb.

A közönségdíj mellé a Junitim Stúdió (http://www.junitim.hu/) különdíját is megkaptam, egy gyönyörű SAM sminktükröt. Nyertem továbbá egy SzépLak Magazin és egy Szép Házak Magazin előfizetést, egy Trilak ajándék csomagot, egy vásárlási utalványt a www.kandallomania.hu felajánlásából, és egy exkluzív műhelylátogatást a BIZSÓK Hangsugárzó Manufaktúra (www.bizsok.com) jóvoltából.

A szakmai zsűri értékelése:

Minden kedves kollégának és érdeklődőnek ezúton is hálásan köszönöm a szavazatokat, és a sok dicséretet, bíztató szavakat. Igyekszem a továbbiakban is megfelelni az elvárásoknak. :-)

Adós vagyok még néhány vizsgamunka képpel, és a tabló anyagának bemutatásával. Jönnek hamarosan…

Leave a Reply