Síelni voltunk a családdal! A gyermekeim most láttak először igazi egybefüggő sípálya-rendszert. Nagy volt a boldogság a műanyag pálya után, hogy végre hosszú métereken keresztül csúszhattak, és még mindig nem volt vége a lejtőnek. :)

A szállásunk adta az apropót a mai bejegyzéshez. Egy négycsillagos hotelben laktunk, amelyet már ismertünk, mivel a múlt évben is itt szálltunk meg. Szakmai szemmel nézve is szépen kialakított az étterem, tágasak a szobák, de semmi extra. Sehol egy szép ágytakaró, vagy egy kép a falon, amitől barátságosabb, melegebb lenne a szoba. Talán a tetőtéri lakosztályok nagy belmagassága  és a galéria kialakítása különlegesebb. Néhány kép a szobánkról:

 

Imádom a szép hotelszobákat. Nehéz olyan enteriőrt kialakítani, amely nemcsak esztétikus, de különleges is, vagyis más mint a többi; és minden olyan elvárásnak megfelel, ami egy szállodánál előírás. Álljon itt néhány példa a szépen kialakított, ötletes hotelszobákra, lakosztályokra, így talán érthető lesz miért írtam a fenti véleményt az osztrák szállodáról.

One Response to “Hotelszoba design”

  • Anduska szerint:

    Nyaralóhelyet keresek kis családomnak a Balatonon. Nézegettem magánszállásokat is. Hát botrányos. Mari néni fotelje és vitrinje tele porcelánokkal és horgolt terítővel, kimustrált ágy és asztal. Tényleg volt ilyen!!!! Ilyen helyre nem szívesen megyek, kár, hogy ilyenek ezek a szállások. Inkább szállodába megyünk.  Ha tudtok jó helyet, segítsetek.

Leave a Reply