Amikor ezt az otthoni irodát megláttam, elgondolkodtam. Nagyon tetszik a formája, az ötlet, a design. Jobban is mutatna a kertünk végében, mint a kisház. Ki is tudnám használni, hiszen itthon dolgozom, el is férnének az irataim, az anyagminták, a sok ez-meg az. Na de akkor hol tartanám a krumplit, hagymát, répát? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a 2.1×2.1 m széles alapterületű home office épületben éppen annyi hely van, hogy egy asztal egy székkel és valamennyi tárolóhely elférjen. Az ötlet és a kivitelezés is szuper. De talán pont az otthoni munka előnyeit nem tudná élvezni az ember. Magamból kiindulva gondolom ezt, mert én ha leülök dolgozni, azért mindig tartok annyi szünetet közben, hogy legalább egy mosást  berakjak, kiteregessek vagy a mosogatógépet beindítsam, összerámoljam a szétszórt játékokat a fiúk után, stb. A kert végéből kellene berohangálnom ha valamit a házban el szeretnék végezni.   Azt hiszem mégiscsak maradok a dolgozósarkomnál a galérián.  :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.officepod.co.uk

3 Responses to “Office Cube az OfficePOD-tól”

  • Anduska szerint:

    Ez olyan, mintha elmennél otthonról dolgozni. És mégsem, hiszen csak beszaladsz a házba. Szuper. De télen fel kell öltöznöd.

  • Detti szerint:

    Gondolom fűtés azért beszerelhető. Angliában is hull a hó, és hideg is van, remélem gondoltak rá a tervezők. :) Bár akkor is fel kell öltözni, hiszen keresztül kell menni az udvaron hóban, sárban, brrrr. Ezeken a napfényes képeken pedig milyen jól mutat!

  • Erika szerint:

    Ez fantasztikusan jo otlet foleg akkor ha ugy all a helyzet, mint nalunk, hogy mivel sorhazban lakunk nincs lehetoseg bovitesre de van egy pici kert, ahova fel lehet egy ilyen kis irodat allitani. Nekem nagyon tetszik kar hogy egy kicsit nem nagyobb akkor egy kozmetika is elferne benne.

Leave a Reply