Archive for március, 2010

Már csak pár hét és megyek Milánóba! Nagyon várom, hogy újból láthassam a Fierát és a várost. Mi elvetemült lakberendezők ott töltődünk fel, és szívjuk magunkba a legújabb trendeket, majd egy évig építkezünk a látottakból. Jöjjenek most a tavalyi képek, hiszen akkor még nem volt blogom. A fotókat Bárdóczky Andrea és Budai Ildikó kolléganőimnek köszönhetem, mert az én gépem megadta magát az első napon. :)

Klasszikus enteriőrök:


Read the rest of this entry »

Vehetek egy nagy levegőt és kifújhatom magam egy kis időre. Ma leadtuk a fürdő projekt első felét. Remélem most lesz egy kis időm a blogot írni, mert az utóbbi időben nagy volt az elmaradásom. Remélem mindenkit kárpótolok a következő képekkel. :)

1. Egy kis glamour – csillogás minden mennyiségben

Read the rest of this entry »

Anduska adta az ötletet, hogy körülnézzek a hazai szállodákban is. Csak a sokcsillagos, nívós, balatonparti hotelekre kerestem rá a neten,  és csak a szobák berendezését néztem. A felsorolás közel sem teljes, és természetesen abszolút szubjektív. Vagy azért került ide egy kép mert tetszett, vagy épp  ellenkezőleg. A hotelszobák nagyon változatosak, a lehető legegyszerűbb berendezéstől az agyoncsicsázott enteriőrig mindeg előfordul.  :) Íme az eredmény ABC sorrendben. Jó mazsolázást kívánok!

Alba Villa Hotel – Balatonfüred: egyszerű, semmi faxni

Read the rest of this entry »

Síelni voltunk a családdal! A gyermekeim most láttak először igazi egybefüggő sípálya-rendszert. Nagy volt a boldogság a műanyag pálya után, hogy végre hosszú métereken keresztül csúszhattak, és még mindig nem volt vége a lejtőnek. :)

Read the rest of this entry »

Nagy a boldogság nálunk. A tesómnak kisbabája született, és végre egy kislány érkezett a családba. Baba és mama jól vannak, és ebből az apropóból ezt a bejegyzést a gyerekszobának szentelem. Nikikém, ezúton is sok boldogságot kívánok Nektek!

Read the rest of this entry »