Archive for the ‘Függönyözés’ Category

Még a tavasszal keresett meg egy kedves ismerősöm, hogy segítsek látványterven megjeleníteni az elképzeléseiket. A hölgynek textiles cége van és egy vidéki szálloda éttermének és kávézójának felújításához kértek tőlük ajánlatot függönyözésre, textilezésre. Ahhoz hogy a projekt megvalósulhasson, látványtervekkel gondolták kiegészíteni az ajánlati dokumentációt. Ezért készültek az alábbi képek.

1. változat: halvány lila és bézs textilek, virágmintás tapéta faliképnek elkészítve

Read the rest of this entry »

Ahogy már többször tettem, augusztusban is jelentkeztem a  Cadline Kft. pályázatára, amelyben a hónap legszebb fotórealisztikus képét választják ki. 2011 augusztus és november után immár harmadszor enyém a dicsőség. Nagyon boldog vagyok. :-)

 

A többi pályamunka is megtekinthető itt:

http://www.archline.hu/palyazat/gallery/20

 

 

A héten egy fantasztikus kiállításon voltam. A JAB-GARDISETTE Magyarországi Képviselete egy nagyszabású bemutató keretében ismertette meg  az érdeklődőkkel a JAB és a Gardisette márkák új, őszi kollekcióját. Láthattunk gyönyörű klasszikus és modern textileket, natúr-földszínűeket és a szívárvány minden színében pompázót egyaránt. Volt jónéhány olyan lakástextil, amit szívesen beterveznék egy munkám során. Ki szeretne ilyen szépségeket? :-)

 

 

 

Read the rest of this entry »

Egy szobát stílusosan dekorálni művészet. Az ablakok felöltöztetésével, a függönyözéssel nem merül ki a textilezés a lakberendezésben. A szőnyegek, díszpárnák, ágytakarók, lámpaernyők és bútorkárpitok mind-mind sok lehetőséget adnak a kezünkbe. Összehangolt textilek használatával stílusos és nagyon meleg, barátságos enteriöröket hozhatunk létre. A tavasz közeledtével, akár a teraszon is.

 

Read the rest of this entry »

Bevallom, sokat nézegetek amerikai honlapokat. Egyik kedvencem Kelly Deck weboldala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Read the rest of this entry »

A barátnőm tegnap megkérdezte, mi az a római roló. Ezért úgy gondoltam, ma írok a függönyözésről, márcsak azért is, mert a szívügyem. Szerintem a függöny a gomb a kabáton!  Amikor egy lakás berendezése a végéhez közeledik, utolsó mozzanatként jön szóba a textilezés kérdése. Sokszor már nem is marad  rá pénz , de akkor is azt szoktam javasolni, hogy amint engedik a körülmények, összejött a függönyözés ára, akkor mindenképpen kerüljön fel a tervezett textil a helyére, mert ha nincs - vagy nem az enteriörhöz illő a – függöny, az pont olyan mintha egy nő nem viselne ékszert az estélyi ruhához.

Read the rest of this entry »